dilluns, 12 de novembre del 2012

Sis manifestacions recorreran les principals ciutats del País Valencià el 14N

La jornada de vaga general de dimecres culminarà amb manifestacions a València, Alacant, Castelló i Alcoi. A Elx i a Elda se celebraran al migdia. Tota la ciutadania està cridada a participar.


A continuació, detallem els horaris i recorreguts de les manifestacions que es realitzaran al País Valencià:  

- 12:00. Elx: La manifestació començarà a la plaça de l'Algeps, discorrerà pels carrers, Jorge Juan, Vicente Blasco Ibáñez i finalitzarà al Passeig de l'Estació, on hi haurà una concentració.  
- 12:00. Elda: La manifestació començarà a la rotonda de l'estació d'autobusos, confluència dels carrers Adva. Reina Sofia amb Avda Madrid (Petrer). A continuació, discorrerà pels carrers d'Elda: Av José Martínez González, Antonio Vera, José María Pemán, Daellos, Ortega i Gasset, carrer Nou, Colom i finalitzarà a la Plaça de l'Ajuntament d'Elda, on hi haurà una concentració.  
- 18:30. València: Començarà a la Plaça de Sant Agustí, seguint pel carrer Xàtiva, carrer Colom, Plaça Porta de la Mar, Pont de les Flors, Passeig de l'Albereda, finalitzant al principi del passeig, al costat de la Pèrgola. 
 - 18:30 . Alacant: Sortida des Estació de RENFE (Av. Salamanca), continuant per l'avinguda de l'Estació, Av Alfons el Savi (tot el carrer), Rambla de Méndez Núñez, finalitzant entre Rambla de Méndez Núñez i l'Esplanada d'Espanya.
 - 18:30. Castelló: Sortida de la plaça de M ª Agustina, Carrer Governador Bermúdez de Castro, Plaça Jutge Borrull, Carrer Guitarrista Tàrrega, Carrer Asensi, Plaça de la Pau, Carrer de Ximenez, Carrer Hort Mas, Carrer Navarra, carrer de Bayer, Avinguda Rei En Jaume, Plaça Clavé, Carrer Sant Lluís i retorn a Plaça M ª Agustina. 
 - 18:30. Alcoi: Sortida des de la Plaça Al-Azraq, seguint el sentit de la marxa per l'Avinguda Juan Gil Albert, Passeig de l'Albereda, Alzamora, Passeig de Cervantes i Avinguda del País Valencià, per finalitzar a la Plaça d'Espanya.