divendres, 6 de març del 2020

Premis Narcís 2020


Cristina Fenollar i Manuel Ochoa - Premis Narcís 2020




La nit del 24 de març serà una nit de festa per al sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV), ja que celebrarà el Dia Mundial del Teatre i es lliuraran els Premis AAPV 2020 al Teatre Principal de València.

Els Premis Narcís enguany són per a Cristina Fenollar i Manuel Ochoa, en reconeixement pel seu treball en favor del fet teatral. 

També es lliuraran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina d'audiovisual, doblatge i teatre. El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions per parts dels actors i actrius professionals valencians. 

Pel que fa a la millor interpretació d'audiovisual, han sigut nominats: Maria Maroto, Jordi Ballester i Cèsar Tormo per "La forastera", Mamen GarciaNuria Herrero, per "Señoras del hampa" i Leo de Bari, per "Parany".

En quant al doblatge, opten als premis: Greta Ruiz, Nelo Gómez i Daniel González, per "El paradís de les senyores", Pilar Martínez, per "Precious", Pilar Almeria, per "Pau, amor i malentesos" i Aram Delhom, per "The mexican".

D'altra banda, els nominats de teatre són: Maribel Bayona, per "Tirant", Cristina Fernández, per "What is love?", Maria José Peris, per "Tórtola", Laura Romero, per "Todo verde", Toni Agustí i Carles Sanjaime, per "Valenciana", Sergio Caballero, per "Dinamarca" i Ramón Rodenas, per "Rob".

Per últim, opten als premis revelació: Irina Bargues, Mar Mandli, Glòria Román, Manu Climent, Roberto Hoyo i Adrián Romero.

http://www.aapv.es/premis.html