dilluns, 26 de febrer del 2018

Empar Brisa - Premi Narcís 2018


Empar Brisa - Premi Narcís 2018





La del 27 de març serà una nit de festa per al sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV), ja que se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i es lliuraran els Premis AAPV 2018 al Teatre Rialto.

El Premi Narcís enguany és per a Empar Brisa, en reconeixement a tota una vida dedicada al teatre, al doblatge i a l'audiovisual. 

També es lliuraran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina de teatre. El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels actors i actrius afiliats. 

En quant a la millor interpretació de teatre masculina han sigut nominatsJosep Manel Casany, per "Nadal en casa els Cupiello"; Carles Sanjaime, per "Els quatre genets de l'apocalipsi" i Bruno Tamarit, per "Cuzco".
D'altra banda, les actrius nominades són: Cristina Fernández, per "Dystopia"; Mireia Pérez, per "Carinyo" i Silvia Valero, per "Cuzco".

Per últim, opten al premi d’actor/actriu revelació: Paula Braguinsky, Aina Gimeno, Román Méndez de Hevia, Victoria Mínguez i Robert Roig.

L'AAPV ha decidit de nou declarar deserts els premis de doblatge i d'audiovisual, pel retard en l'obertura de la nova televisió pública. 
http://www.aapv.es/premis.html