dilluns, 16 de març del 2015

Nominats/es als #PremisAAPV2015

Mamen Garcia - Premi Narcís 2015

La del 31 de març serà una nit de festa i reivindicació per al sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV), ja que celebrarà el Dia Mundial del Teatre al Teatre Talia.


El Premi Narcís enguany és per a Mamen Garcia, en reconeixement per la seua feina com actriu i pel seu treball en favor del fet teatral. 
 
També es lliuraran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina de teatre. El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels afiliats al sindicat. 

En quant a la millor interpretació de teatre masculina han sigut nominats: Sergio Caballero, per "Don Juan"; José Montesinos, per "El desahucio de Bernarda Alba" i Bruno Tamarit, per "Nosotros no nos mataremos con pistolas". D'altra banda, les actrius nominades són: Verònica Andrés, per "Lúcid"; Ruth Atienza, per "Legado de C" i Silvia Valero, per "Nosotros no nos mataremos con pistolas". Per últim, opten al premi d’actor/actriu revelació: Rebeca Artal Dato, Lara Salvador i Laura Valero. 

Enguany l'AAPV ha decidit de nou declarar deserts els premis de doblatge i d'audiovisual, com a protesta pel tancament de RTVV. El sindicat d'Actors i Actrius Professionals Valencians exigeix també a la Conselleria de Cultura un canvi radical en la seua política teatral, ja que en els últims anys aquesta està provocant l'amateurització de les condicions laborals de tot el sector. 

http://blogaapv.blogspot.com.es/                                  #PremisAAPV2015