dimecres, 20 de març del 2013

Pep Ricart - Premi Narcís 2013

Foto: Pep Ricart (Premi Narcís 2013)

La nit del dilluns 25 de març serà una nit de festa i reivindicació per als actors, actrius i la resta de la professió valenciana. El sindicat d’Actors i Actriu Professionals Valencians (AAPV) celebrarà el Dia Mundial del Teatre i, al mateix temps, lliurarà els Premis AAPV 2013.

De nou es lliuraran els premis a les millors interpretacions masculines i femenines d'audiovisual i teatre, a més a més el premi per a l’actor o actriu revelació. També es lliurarà el Premi Taules a Miguel del Arco com reconeixement per la seua feina com a director teatral.

El Premi Narcís enguany és per a Pep Ricart, en reconeixement per la seua feina com actor i pel seu treball en favor dels drets de tots els actors i actrius valencians.

El llistat de nominats per a la resta de categories ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels afiliats al sindicat. Finalment, els nominats són els següents:

A l’apartat audiovisual, han sigut nominats a la millor interpetació masculina: Sergio Caballero i Àlex Gadea, per "El secreto de Puenteviejo"; i Juli Cantó i Nelo Gómez, per "Tocant el mar". Han sigut nominades a la millor interpretació femenina: Sandra Cervera, per "El secreto de Puenteviejo"; Cristina Garcia, per "Sin vivir"; Mª José Peris, per "El artificio" i Rebeca Valls, per "Senyor Retor". 

En quant a la millor interpretació de teatre masculina han sigut nominats, Álvaro Báguena, per “Querencia”; - Hèctor Fuster, per "El geperut de Notre Dame" i Abel Zamora, per "Azul #15". Per la seua part, les actrius nominades són: Verònica Andrés, per “Querencia”; Amparo Fernández, per "Hermanas"; Cristina Fernández, per “Harket (protocol)” i Maria Maroto, per “La tossuderia”.

Per últim, opten al premi d’actor/actriu revelació: Anaïs Duperrein, Paula Garcia Sabio, Miquel Mars i David Matarin. 

Enguany l'AAPV ha decidit declarar deserts els premis de doblatge ja que pràcticament no hi ha treball per culpa de les retallades de TVV, una manca de treball que també s'estén a la ficció televisiva, perquè ara fa un any que no hi ha cap sèrie valenciana en marxa.

1 comentari:

daniel gonzalez ha dit...

Me alegro mucho por Pep, se lo merece. Mucha suerte para todos los nominados!!