dissabte, 2 de gener del 2010

Premis Berlanga 09

La setmana passada vam assistir (a títol personal) al lliurament dels Premis Berlanga 2009 i encara que el Sindicat no comparteix alguns dels seus plantejaments pensem que hem de valorar molt positivament que s’organitzen i es lliuren uns premis que, en definitiva, volen promocionar una part del fet audiovisual valencià. Els premis que organitzen els empresaris del món audiovisual enguany s’han fet en el Palau de les Arts i, com a mínim, ens ha servit per a conéixer un espai que no acostumem a visitar com a col•lectiu. (Per cert, per què no programen teatre en el Teatre Martín i Soler?). El ben cert és que els actors i les actrius vam ser protagonistes importants de la vetllada: premiats, presentadors i convidats. I és de justícia dir que sense nosaltres l’acte no hauria lluït de la mateixa manera.

Ferran Gadea, Cristina Fernández, Maria Almudéver, Iolanda Muñoz i Sergio Caballero van ser convidats a lliurar alguns guardons i Mamen Garcia i Maria Maroto van rebre un premi cadascuna dels quals estem molt contents perquè destaquen els seus treballs com a actrius.

Per allà ens vam ajuntar un bon grapat d’afiliats més: Manolo Maestro, Inma Sancho, Mireia Pérez, Juli Disla, Paula Bares, Vanessa Cano, Carles Alberola, Jaume Pérez, Pepa Sarrió, Josep Manel Casany, Alfred Picó, Paco Trenzano, Ramón Orozco, Toni Pau, Boris Sanz i Berna Llobell entre d’altres.
Si ens haguérem de quedar amb el bon record d’algun premi, a banda dels de Maria Maroto i Mamen García, ens alegrem amb el del company director Rafa Montesinos.

I ací va una de fotos: