dijous, 7 de març del 2019

30 anys de l'AAPV

                                                             
 
La del 26 de març serà una nit de festa per al sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians, ja que es lliuraran els Premis AAPV 2019, se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i el 30 aniversari de l'AAPV. La gala tindrà lloc a l'Espai Rambleta i serà dirigida per Mertxe Aguilar.

El Premi Narcís enguany és per a Àngela Castilla, en reconeixement pel seu treball interpretatiu. 




També es lliuraran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina d'audiovisual, doblatge i teatre. El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels actors i actrius afiliats.

Pel que fa a la millor interpretació d'audiovisual, han sigut nominats: Pilar Almeria i Sergio Caballero per "La Vall"; Verònica Andrés, per "Açò és un destarifo"; Cristina Garcia, Carles Alberola i Alfred Picó, per "M’esperaràs?"; Pepa Juan, per "Formentera lady" i Pau Gregori, per "Paella today".

En quant al doblatge, opten als premis: Mari Giner, per "El diari de Bita&Cora"; Pilar Martínez i Paco Alegre, per "Amor"; Amparo Mayor, per "Elsa i Fred"; Iolanda Muñoz, per "Les dones de Bletchley"; Carles Montoliu i Miquel Viñoles, per "Visca el Rei Julien" i Francesc Anyó, per "Dos amants".

D'altra banda, els nominats de teatre són: Resu Belmonte, per "Joc de xiquetes"; Empar Canet i Enric Benavent per "Faust"; Vanessa Cano, per "Per davant i per darrere"; Sergio Caballero, per "Carinyo"; Josep Manel Casany, per "Nadal a casa els Cupiello" i Bruno Tamarit, per "Cuzco".

Per últim, opten als premis revelació: Lucia Aibar, Maria Caballero, Laura Pellicer, Emili Chaqués, Jorge Valle i Guille Zavala.

http://www.aapv.es/premis.html