dimecres, 9 de gener del 2019

Premis AAPV 2019




El Sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians convoca els Premis AAPV 2019 amb la intenció de reconéixer el treball dels actors i actrius valencians.

Les categories són:
- Millor Interpretació Femenina de Doblatge
- Millor Interpretació Masculina de Doblatge
- Millor Interpretació Femenina d’Audiovisual
- Millor Interpretació Masculina d’Audiovisual
- Millor Interpretació Femenina de Teatre
- Millor Interpretació Masculina de Teatre
- Premi Crisàlide a l’Actriu Revelació
- Premi Crisàlide a l’Actor Revelació

Votació:

- Els candidats seran proposats via correu electrònic, entre les interpretacions que estimeu oportunes, sense límit de propostes, de les creacions teatrals, de doblatge i audiovisuals, exhibides, estrenades, enregistrades, projectades o emeses entre l’1 de gener de 2018 i el 3 de febrer de 2019 (la data límit per a proposar candidats és el 3 de febrer). No podran ser candidats els guanyadors d’edicions anteriors pel mateix treball. Als Premis Crisàlide no podran optar els nominats a la millor interpretació d'edicions anteriors.

- Una vegada rebudes les propostes, l’AAPV les enviarà via correu electrònic perquè cada afiliat vote les millors interpretacions, amb un màxim de tres candidats per cada categoria, fins al 3 de març.

- Una vegada rebudes les votacions es farà una terna amb els actors i actrius més votats, aquesta terna s’enviarà via correu electrònic perquè cada afiliat vote la millor interpretació de cada categoria, fins al 24 de març.

- Els guanyadors es faran públics en la gala que tindrà lloc el 26 de març.
 
Podeu enviar les candidatures a: premisaapv@ono.com