divendres, 19 de febrer del 2016

PREMIS AAPV 2016


BASES PREMIS AAPV 2016




El Sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians convoca els Premis AAPV 2016 amb la intenció de reconéixer el treball teatral dels actors i actrius valencians.

Les categories són:

- Millor Interpretació Femenina de Teatre
- Millor Interpretació Masculina de Teatre
- Premi Crisàlide a l'Actor/Actriu Revelació

Votació:

- Els candidats seran proposats via correu electrònic, entre les interpretacions que estimeu oportunes, sense límit de propostes, de les creacions teatrals exhibides o estrenades entre l’1 de gener de 2015 i l'1 de març de 2016 (la data límit per a proposar candidats és el 3 de març). No podran ser candidats els guanyadors de les edicions anteriors pel mateix treball. 

- Una vegada rebudes les propostes, l'AAPV les enviarà via correu electrònic perquè cada afiliat vote les millors interpretacions, amb un màxim de tres candidats per cada categoria, fins al 3 d'abril.
 
- Una vegada rebudes les votacions es farà una terna amb els actors i actrius més votats, aquesta terna s’enviarà via correu electrònic perquè cada afiliat vote la millor interpretació de cada categoria, fins a l'1 de maig. Els guanyadors es faran públics en la gala que tindrà lloc en maig. 


premisaapv@ono.com