dimecres, 27 de gener del 2010

Cloenda del 20 Aniversari de l'AAPV

El dilluns 18 de Gener ens reunirem per a tancar la celebració dels vint anys del sindicat AAPV. I per això li demanarem a Ferran Gadea (actual president de l'AAPV) i a Teresa Lozano (la primera presidenta de l'AAPV a l'any 89) que ens dedicaren unes paraules. Ací vos deixem un fragment del discurs de Ferran Gadea.


"Fa vint anys un grup d’actors i actrius valencians vam proposar-se crear l’AAPV. Malauradament els temps que corren no son millors que fa vint anys. És mes, en molts aspectes son pitjors. Per això és fa necessari que continuem organitzats per demanar i reivindicar el de sempre: el creixement artístic dels actors i actrius, la millora en els condicions del nostre treball i la continuïtat i seguretat de la nostra professió. Sí, és el de sempre, sempre és la mateixa cançoneta, sempre son els mateixes cuses, sempre diem el mateix, sempre estem igual. I continuarà sent així mentre no ho aconseguim. No hi ha un altre camí. Perquè en vint anys no s’ha avançat tant com hauríem desitjat.[…] Però tot podria passar. Fa vint anys estava tot per fer i vint anys després està tot per refer sobre unes bases poc sòlides.
Paradoxalment, també tenim motius per a estar contents perquè ens podem considerar el col·lectiu mes gran, mes fort i millor organitzat del sector. Som el col·lectiu imprescindible per a vertebrar i consolidar el fet teatral i audiovisual. I per això ens juntem hui ací. Per celebrar que som un grup, un col·lectiu, un sindicat".






Els nostres premis


Ja hem convocat els nous premis del Sindicat i necesitem que ens envieu un mail (info@aapv.net) amb les vostres propostes per a les diferents candidatures:
  • Millor actor d’audiovisual
  • Millor actriu d’audiovisual
  • Millor actor de teatre
  • Millor actriu de teatre
  • Millor actor de doblatge
  • Millor actriu de doblatge 
  • "Premi Crisalide" al millor actriu/actor revelació
  • "Premi Taules" a la millor aportació (persona o entitat) de fora del País Valencià
  • "Premi Narcis" a la millor aportació (persona o entitat) del País Valencià.
És molt important que voteu (sense limit de propostes) i que participeu activament en els nous premis per a convertir als actors i les actrius en protagonistes dels seus propis premis. Uns premis que es lliuraran el proper dia 29 de març.

dissabte, 2 de gener del 2010

Premis Berlanga 09

La setmana passada vam assistir (a títol personal) al lliurament dels Premis Berlanga 2009 i encara que el Sindicat no comparteix alguns dels seus plantejaments pensem que hem de valorar molt positivament que s’organitzen i es lliuren uns premis que, en definitiva, volen promocionar una part del fet audiovisual valencià. Els premis que organitzen els empresaris del món audiovisual enguany s’han fet en el Palau de les Arts i, com a mínim, ens ha servit per a conéixer un espai que no acostumem a visitar com a col•lectiu. (Per cert, per què no programen teatre en el Teatre Martín i Soler?). El ben cert és que els actors i les actrius vam ser protagonistes importants de la vetllada: premiats, presentadors i convidats. I és de justícia dir que sense nosaltres l’acte no hauria lluït de la mateixa manera.

Ferran Gadea, Cristina Fernández, Maria Almudéver, Iolanda Muñoz i Sergio Caballero van ser convidats a lliurar alguns guardons i Mamen Garcia i Maria Maroto van rebre un premi cadascuna dels quals estem molt contents perquè destaquen els seus treballs com a actrius.

Per allà ens vam ajuntar un bon grapat d’afiliats més: Manolo Maestro, Inma Sancho, Mireia Pérez, Juli Disla, Paula Bares, Vanessa Cano, Carles Alberola, Jaume Pérez, Pepa Sarrió, Josep Manel Casany, Alfred Picó, Paco Trenzano, Ramón Orozco, Toni Pau, Boris Sanz i Berna Llobell entre d’altres.
Si ens haguérem de quedar amb el bon record d’algun premi, a banda dels de Maria Maroto i Mamen García, ens alegrem amb el del company director Rafa Montesinos.

I ací va una de fotos:




Campanades 2009


Ni Ana Obregon i Ramon Garcia, ni Belen Estaven i Jorge Javier Vazquez ... Enguany ens prenem el raïm amb Carme Juan i Manolo Maestro!!! No us perdeu a aquest parejón de luxe presentar les campanades en Canal 9, el 31 de desembre (evidentment) a partir de les 23:30. Carme, Manolo, ací us deixem un vídeo que sens dubte us serà útil...

BON ANY COMPANYS I COMPANYS